OM DUPLISERING

Duplisering av en cd eller dvdplate, er i hovedsak brenning.

Dette lønner seg i de fleste tilfeller for mindre antall enn 300 stk, eller dersom det kreves kort leveringstid. Dersom du ønsker større antall enn dette, se på menyen Replikering.

Master:
Vi brenner da først en master ut av tilsendte filer, eller bruker cd/dvdplate kunden sender i posten. Vi foretrekker å få tilsendt en ripe- og fingermerkefri cd/dvd i posten. Husk å brenne denne i så lav hastighet som mulig, og bruk en plate av god kvalitet. Kan også sende DDP eller NRG fil om ønskelig.

CD-valg:
Det er meget stor forskjell i kvalitet i ulike typer cdplater.
Cd-spillere varierer også voldsomt i sensitivitet og kvalitet. En dårlig cd-r plate, eventuelt en dårlig brenning kan føre til at den ikke vil spille av på en del cd-spillere. Vi fører to ulike merker. Disse har forskjellig kvalitet og utseende.

Taiyo Yuden regnes som verdens beste cd-r leverandør. Disse er de sikreste platene tilgjengelig. Bakdelen er at disse har en grønn brenneflate, men har til gjengjeld en vanvittig bra kvalitet.
TDK Diamond Replica er ett bra merke, men kan ikke sammenlignes med Taiyo Yuden. Fordelen med disse er at brennesiden er sølvfarget, noe som gjør at de ser ut som støpte cdplater, og dermed ett mer profesjonelt produkt. Derimot kan man i verste fall risikere at en cdspiller ikke vil spille plata.
Vi kjører Taiyo Yuden som standard, men dersom en kunde ønsker TDK, må dette opplyses om.

Spesifikasjoner til grafikkfiler:
CD-label: Bruk malen som ligger under menyen “maler” i produktkategorien. Med tanke på tekstelementer, husk å ha litt avstand til hub-hullet og ytterkanten.
Filen må leveres i RGB, 300 dpi jpeg, PDF eller tiff.

Booklet/inlay: Bruk malene som ligger under «maler» i produktkategorien. Her skal det være 3mm bleed, 300 dpi. Anbefaler å levere dette i CMYK, PDF.
Våre designere kan for en tilleggspris være behjelpelig med å sette opp design for dere. Enten fra scratch, eller kun siste justeringsarbeid.

Levering av filer:

Sendes på email: danielengenproductions@gmail.com,
eller bruk UPLOAD i hovedmenyen.

Henting av varer:
Varene kan enten hentes på vårt kontor i Stavanger, eller sendes over hele landet. Normalt sett har vi ett par dagers produksjonstid på dupliserte produkter.